BL Nails | Broze nagels weer mooi maken
351
post-template-default,single,single-post,postid-351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Broze nagels weer mooi maken

Broze nagels weer mooi maken

Elke vrouw wilt graag mooie nagels. Er zijn helaas veel vrouwen die last hebben van broze nagels. Heeft u hier ook last van? Broze nagels kunnen ontstaan door een tekort aan bijvoorbeeld calcium en bepaalde vitaminen. Uw voeding is dus erg belangrijk voor hoe uw nagels eruit zien. Nog een reden voor broze nagels kan uitdroging zijn. Uw nagels zullen uitdrogen als deze te vaak en te lang in aanraking komen met water. Probeer daarom uw nagels niet al te veel onder water te houden wanneer u bijvoorbeeld in bad gaat. Uitdroging is een van de meest voorkomende redenen voor broze nagels.

U kunt olie op uw nagels smeren om uitdroging tegen te gaan. Een olie die erg gezond is voor uw nagels is arganolie. Ook kunt u een nagelverharder kopen. Als u deze aanbrengt na de olie zal de kans op beschadigingen afnemen. Bedenk u ook dat uw nagels niet te vaak in aanraking mogen komen met bijtende stoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde schoonmaakmiddelen, maar ook veel nagellakremovers zullen schadelijk zijn als u deze te veel gebruikt. Probeer ervoor te zorgen dat deze middelen niet al te veel in aanraking komen met uw nagels, uw nagels zullen dan namelijk weer broos worden.

Broze nagels voorkomen in de toekomst

U kunt ervoor zorgen dat u in de toekomst minder snel last krijgt van broze nagels. Zorg er voor dat uw nagels zo min mogelijk in aanraking komen met schoonmaakmiddelen. Hiervoor kunt u huishoudhandschoenen aanschaffen. Deze handschoenen zijn er niet voor niets, de meeste schoonmaakmiddelen zijn slecht voor uw huid en nagels. Ook moet u er goed op letten dat u voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit helpt niet alleen tegen broze nagels, maar is goed voor uw hele lichaam. Heeft u last van broze nagels en weet u totaal niet waarom? U kunt dan het beste langs de dokter gaan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.