BL Nails | Een cursus om acrylnagels te verwijderen
490
post-template-default,single,single-post,postid-490,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Een cursus om acrylnagels te verwijderen

Een cursus om acrylnagels te verwijderen

Acrylnagels verwijderen is een klusje dat met de nodige zorgvuldigheid gedaan moet worden. Veel vrouwen krijgen de neiging om de acrylnagels van de natuurlijke nagels af te pulken, maar dat kan schade toebrengen aan de eigen nagels en is dus zeker geen gewenste methode voor de acrylnagels verwijderen. Er zijn meerdere mogelijkheden ten aanzien van acrylnagels verwijderen, waarbij u zelf aan de slag kunt gaan of het verwijderen van de kunstnagels kunt overlaten aan een nagelstyliste. Dat laatste is aan te bevelen, want dan weet u zeker dat de acrylnagels op een professionele wijze worden verwijderd. Bovendien kunnen de natuurlijke nagels daarna op een deskundige wijze een verzorgende nabehandeling krijgen. Meer weten? Bekijk ook het cursusaanbod acrylnagels.

 

Vijlen en afweken van de acrylnagels

Je kunt proberen om acrylnagels mooi te houden. Een van de mogelijke behandelingen voor de acrylnagels verwijderen is een combinatie van vijlen en afweken van de acrylnagels. Voor het afweken van de acrylnagels kan aceton gebruikt worden, maar aangezien de acrylnagels een redelijke dikte hebben, kan het lang duren voordat de acrylnagels verdwenen zijn. Om die reden kan eerst gebruik worden gemaakt van de vijl om zo de helft van de acrylnagels weg te vijlen. Let daarbij wel op dat er niet te ver wordt gevijld, want dan kunnen uiteraard de natuurlijke nagels beschadigd raken.

 

Na het vijlen kan er een ruime hoeveelheid aceton op een wattenschijf worden gedaan, die vervolgens om de nagel gewikkeld kan worden. In plaats van aceton is er ook een speciaal middel op de markt om de acrylnagels te verwijderen, dus dat kunt u ook aanschaffen. Om de aangebrachte wattenschijf kunt u vervolgens huishoudfolie wikkelen, waarna u twintig minuten de tijd neemt om het aceton in te laten werken. Met een fijn vijltje kunnen na de inwerktijd de kleine restjes acryl voorzichtig worden weggevijld.

 

Acrylnagels verwijderen door uitgroei

Een andere manier van acrylnagels verwijderen is een behandeling, die plaatsvindt onder deskundige begeleiding van een nagelstyliste, waarbij de kunstnagels als het ware uitgroeien. Tijdens de behandeling zal de nagelstyliste de nagels met natuurlijke producten opvullen, zodat de natuurlijke nagels de kans krijgen om verder te groeien, zonder dat de nagels er anders uit gaan zien. Dit proces van acrylnagels verwijderen neemt meer tijd in beslag als het verwijderen van de acrylnagels met vijlen en afweken. Overigens kunt u voor de behandeling op basis van het afweken en verwijderen van de acrylnagels ook bij de nagelstyliste terecht. Voor acrylnagels verwijderen door ze te laten uitgroeien zijn meerdere behandelingen nodig bij de nagelstyliste tot het moment dat de natuurlijke nagel de acrylnagel uit het nagelbedje zal duwen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.