BL Nails | Gespleten nagels voorkomen, hoe?
353
post-template-default,single,single-post,postid-353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Gespleten nagels voorkomen, hoe?

Gespleten nagels voorkomen, hoe?

Als vrouw wilt u graag trots kunnen zijn op uw mooie nagels. Het is dan erg vervelend als u last heeft van gespleten nagels. Dit kan u in de toekomst voorkomen door op een aantal dingen te letten. Een gezonde voeding is belangrijk voor uw nagels. Een aantal belangrijke voedingsstoffen voor de nagels zijn bijvoorbeeld zink, calcium, ijzer en bepaalde vitaminen. Het is erg belangrijk voor uw lichaam dat u overal voldoende voedingsstoffen van binnen krijgt. U ziet het ook terug aan uw nagels als dit niet het geval is. Goed eten is dus een manier om gezonde nagels te behouden.

Nog een manier om gespleten nagels te voorkomen is door uw nagels goed te behandelen. Smeer de nagels regelmatig in met gezonde olies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arganolie. Dit zorgt ervoor dat uw nagel niet uitdroogt, waardoor de nagel dus minder snel zal splijten. Ook kan u uw nagels beter vijlen als knippen. Door het knippen van nagels zullen vaak kleine scheurtjes ontstaan. Dit is niet echt gezond voor uw nagels. Probeer bij het schoonmaken handschoenen te gebruiken. Schoonmaakmiddelen zijn slecht voor uw huid en nagels. Ook wanneer uw nagels te veel in aanraking komen met water is dit niet goed voor de gezondheid van uw nagels.

Nepnagels en nagellak ziet er leuk uit, maar ook deze producten kunnen slecht zijn voor uw nagels. Nepnagels zullen uw echte nagels kwetsbaarder maken. Wanneer u hele donkere nagellak gebruikt kan dit uw echte nagels een gelige kleur geven. Probeer altijd eerst een base coat aan te brengen voordat u uw nagels lakt.
Als u toch nog last heeft van gespleten nagels probeer hier dan een pleister op te plakken. Zo zal de nagel niet verder uitscheuren en krijgt de nagel de kans om te herstellen. Een pleister voorkomt ook dat er veiligheid tussen deze spleten in je nagels komt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.