BL Nails | Hoe houdt u uw nagels het beste gezond?
352
post-template-default,single,single-post,postid-352,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hoe houdt u uw nagels het beste gezond?

Hoe houdt u uw nagels het beste gezond?

Elke vrouw wilt haar nagels graag netjes hebben. Het kan soms lastig zijn om uw nagels mooi te houden. Wij geven u een aantal tips om uw nagels gezond te houden. Nagels mogen niet te veel in contact komen met schoonmaakmiddelen. Wij kunnen u aanraden om huishoudhandschoenen aan te schaffen voor als u gaat schoonmaken. Zo blijven zowel uw handen als uw nagels beschermt. Schoonmaakmiddelen kunnen namelijk erg slecht zijn, niet alleen voor uw handen, maar ook voor de rest van uw lichaam.

Let er ook op dat u alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt. Calcium is erg belangrijk voor je nagels. Maar ook ijzer, zink en bepaalde vitaminen zijn enorm belangrijk. Ook deze voedingsstoffen zijn niet alleen belangrijk voor uw nagels, maar voor uw gehele lichaam. Wanneer uw nagels er niet gezond uit zien betekent dit dus erg vaak dat uw lichaam iets te kort komt. Broze nagels kunnen ook veroorzaakt worden door bepaalde aandoeningen. Als u totaal geen idee heeft waar dit vandaan komt is het verstandig om langs de dokter te gaan.

Olie voor gezonde nagels

Het is belangrijk dat u uw nagels goed verzorgt. Wij kunnen u aanraden om uw nagels regelmatig in te smeren met arganolie. Dit voorkomt dat uw nagels uitdrogen. Ook is stress erg slecht voor uw nagels. Probeer om voldoende slaap te krijgen en zo min mogelijk stress. Het knippen van nagels is soms nodig en ook nepnagels kunnen erg leuk zijn, het is echter allebei niet zo goed voor uw nagels.

Probeer in plaats van uw nagels kort te knippen met een nagelvijl aan de slag te gaan. Dit veroorzaakt minder schade aan uw nagels. Nepnagels beschadigen uw echte nagels, waardoor u nog vaker nepnagels zal willen gebruiken. Het is dus beter als u minder vaak nepnagels gebruikt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.