BL Nails | Hoe kunt u het beste gelnagels zetten?
360
post-template-default,single,single-post,postid-360,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hoe kunt u het beste gelnagels zetten?

Hoe kunt u het beste gelnagels zetten?

Gelnagels geven u een erg mooi resultaat. Om gelnagels te kunnen zetten heeft u een nagelsjabloon of een nageltip nodig. Een nagelsjabloon is een stukje folie die u netjes onder het randje van uw natuurlijke nagel zet. Een nageltip plakt u boven uw nagel met behulp van nagellijm. Voordat u gelnagels gaat zetten dient u uw handen en nagels eerst goed schoon te maken. Wanneer u uw handen heeft gespoeld en inmiddels weer droog zijn moet u uw natuurlijke nagels vijlen. Doe dit zo mooi en rond mogelijk zodat ook het eindresultaat er netjes uit ziet.

Vervolgens zijn uw nagels klaar voor het aanbrengen van de gel. Breng eerst een laagje basisgel aan op uw echte nagels. Hierna kan u de bouwgel gaan aanbrengen. Dit moet u laagje voor laagje doen. U dient ongeveer 3 laagjes aan te brengen. Het is belangrijk dat u een erg dun laagje bouwgel per keer aanbrengt. Na elke keer kunnen uw nagels 2 minuten drogen onder het uv-licht. Als u klaar bent met het aanbrengen van de laagjes en uw nagels voor de laatste keer onder het uv-licht hebt gehouden kunt u het plakkende gedeelte van uw nagels verwijderen.

Nu heeft u uw gelnagels aangebracht, de nagels zijn alleen nog niet in de vorm die u zou willen. Om dit voor elkaar te krijgen moet u de nagelvijl er weer bij pakken. Vijl de nagels weer mooi rond. Uw nagels zien er nu netjes uit. Het enigste dat u nu nog hoeft te doen is het aanbrengen van de sealer. Breng deze aan op uw nagels en laat uw nagels een laatste keer onder de UV-lamp rusten. U heeft nu de mooie nagels die u altijd al gewild had. Wij hopen dat deze handleiding u geholpen heeft.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.