BL Nails | Hoe nagelbijten tegengaan?
365
post-template-default,single,single-post,postid-365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hoe nagelbijten tegengaan?

Hoe nagelbijten tegengaan?

Wanneer u de gewoonte heeft om uw nagels te bijten kan dit erg vervelend voor u zijn. Vooral als u uw nagels lang wilt laten groeien. Gelukkig kunt u dit uzelf afleren. Wij zullen u een aantal tips geven waardoor u zo snel mogelijk van deze gewoonte af komt. Nagelbijten gebeurt vrijwel altijd onbewust. Zodra u door heeft dat u nagels aan het bijten bent is het vaak al te laat en zijn uw nagels al beschadigt. Het is een goed idee om de mensen om uw heen te vragen of zij u kunnen waarschuwen wanneer u nagels aan het bijten bent. Wanneer u hierop gewezen wordt is het handig om te onthouden in wat voor situatie u dit doet. Zo kan u deze situaties gaan herkennen en dit in het vervolg voorkomen.

Er zijn bepaalde producten op de markt die een vies smaakje geven wanneer u nagels aan het bijten bent. Zo zal u meteen herkennen wanneer u dit onbewust aan het doen bent. Een andere manier om bewust te worden van het nagel bijten is bijvoorbeeld door uw nagels te lakken in een opvallende kleur. Zo zal het u meer opvallen wanneer uw nagels onbewust dicht bij uw gezicht komen. U kunt er ook voor kiezen om een kauwgompje in te nemen wanneer u in een stressvolle situatie beland. Zo bent u toch bezig zonder dat u uw nagels beschadigt.

Nagels bijten ontstaat vaak door stress, probeer stress situaties dus te vermijden. Wanneer u merkt dat u nagels begint te bijten is het handig om afleiding te zoeken. Weet u echt niet meer wat u kunt doen om uw nagelbijten te stoppen? Bij blnails.nl willen wij u graag helpen. Zo hebben wij producten die uw nagels een vies smaakje geven. Ook kunt u contact met ons opnemen voor extra advies tegen nagelbijten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.