BL Nails | Trouwen? Dit kun je met jouw nagels doen!
454
post-template-default,single,single-post,postid-454,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Trouwen? Dit kun je met jouw nagels doen!

Trouwen? Dit kun je met jouw nagels doen!

Het is zover. Vol verwachting staan alle ogen op jullie gericht. Met brede glimlach schuift jouw aanstaande de trouwring in een langzame beweging om jouw vinger. In de verte zie je verschillende lichtflitsen. Goed. Dit bijzondere moment is in ieder geval vereeuwigd. Om nooit meer te vergeten. Wil je voorkomen dat je tijdens het bekijken van de foto’s gruwelt over de staat van jouw vingers? Lees dan zeker deze blog. Hierin geven wij 5 tips voor de mooiste nagels voor de bruid.

1. Ga voor neutrale kleuren

Speel je het tijdens jouw trouwerij het liefst op save? Dan kun je natuurlijk voor een neutrale kleur kiezen. Lichtroze. Lichtbruin. Wit. Deze kleuren zijn altijd goed te combineren met jouw trouwjurk. En misschien nog wel belangrijker: met jouw eigen huidskleur. Weet je niet zeker welke kleur eigenlijk goed bij jou past? En of je voor nailart zou moeten kiezen? Plan dan zeker een bezoekje aan een nagelstyliste in!

2. French manicure

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw bruiloft? Dan zie je deze nagelmode waarschijnlijk vaak verschijnen: de french manicure. Dit zijn nagels met een zachtroze onderlaag en een witte bovenrand. Hartstikke netjes natuurlijk. En daarmee perfect voor zo’n speciale dag. Zoek je toch naar wat meer uitdaging? Doe dan mee met de laatste trend. Hierbij kun je dit concept combineren met allerlei kleurvarianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bordeaux met wit? Of… glitters?

3. Kies een felle kleur

Hè, net had je het nog over neutrale kleuren? Klopt. In de meeste gevallen valt een neutrale kleur goed in de smaak. Maar heb je een ‘gekke’ persoonlijkheid? Of viel de keuze op een opvallend trouwthema? Dan zijn neutrale kleuren een beetje… saai. Kies daarom in deze gevallen voor een felle, opvallende kleur. Denk aan: mintgroen, paasgeel of donkerrood.Je kunt er zelfs kleine figuurtjes op laten tekenen! Hartstikke stoer toch?

4. Neem nepnagels

Ze zien er gewoonweg prachtig uit: lange nagels. Hartstikke mooi, maar wat nu als die van jou continu afbreken? Of als je er gewoon aan móét knabbelen? Dan kun je ervoor kiezen om een nepnagel te laten plaatsen. Laat dit altijd door een goede nagelstudio doen. En het liefst zo kort dag mogelijk. Zo weet je zeker dat jouw handen er op de grote dag prachtig uit zullen zien.

Trouwen doe je – als het goed is – maar één keer. Daarom wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hieronder vallen natuurlijk ook jouw nagels. Maar welke trend past nou het beste bij jouw bruidsmode uit Alkmaar? Ga je voor een neutrale kleur. Een French manicure. Nepnagels. Of toch een felle kleur met de nodige blingbling? Het kan allemaal! Laat het ons weten in de reacties.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.